BEST'TE GÖRÜNTÜ GİTTİ 78-53

BEST

Best Manisa`da yakıldı 78-53




Türkiye Basketbol 2.liginde mücadele eden Best Balıkesir Basketbol Kulübü 13.hafta karşılaşmasında Manisa temsilcisi Vestel'e konuk oldu. Cumartesi günü Manisa Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmada temsilcimiz sahadan 78-53 mağlup olarak bu yılki en ağır mağlubiyetini aldı. 25 sayı farkla mağlup olan Best daha ilk periyotta oyundan düşerken ilerleyen periyotlarda da etkili olamayınca farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Ligde ki 7.mağlubiyetini alan Mavi Beyazlılar üst üste 2.maçından mağlubiyetle ayrılmış oldu.

İlk çeyreğe fırtına gibi başlayan Vestel maça 8-0'lık seriyle başladı. Best bu çeyrekte dış atışlardan bir türlü sonuç alamayınca sayı üretmekte güçlük çekti. Ev sahibi ekip ilk periyodu 22-6'lık skorla üstün kapatırken daha ilk çeyrekten 16sayılık fark oluştu. İkinci çeyreğede etkili başlayan Vestel özellikle dış atışlarda yüksek yüzde ile oynadı. Bu periyotta rakibinin attığı sayılara karşılık veren Best farkı kapatamasa da açılmasına izin vermedi. 2.periyotda  Vestel'in 42-26 üstünlüğüyle tamamlandı. Üçüncü çeyrekte biraz olsun toparlanan Best bir ara farkı 11 sayıya kadar düşürdü. Çeyrek Vestel'in 53-42 üstünlüğüyle geçilirken ev sahibi takım son çeyreğe 11 sayılık avantajla girdi. Üçüncü çeyrekteki kırılma anlarında bir türlü şanssızlığını kıramayan Best farkı tek haneli sayılara bir türlü indiremedi. Son çeyrekte art arda üçlükler bulan Vestel Best'in gardını düşürünce farkı iyice açtı. Mücadeleyi 78-53 kazanan Manisa temsilcisi ligdeki 8.galibiyetini elde etti.

Vestel'de Justin 16 sayı 12 Ribaund ile oynarken İlker'de 16 sayı 4 ribaund ile maçın yıldızlarındandı. Best Balıkesir'de Robert Lowery 16 sayı 7 Ribaund'la oynarken Cem Coşkun 15 sayı 10 Ribaund'la double double yapmasına rağmen farklı mağlubiyeti önleyemedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı